Ga naar de inhoud
Video afspelen

Vrijwilliger worden?

Dit ben jij!

De stichting heeft vrijwilligers nodig voor de meest uiteenlopende werkzaamheden en activiteiten. Het gaat om de organisatie van activiteiten van de stichting, het onderhouden van het gebied rondom het Wiel van Bassa, denk aan grasmaaien, hooi verwijderen, bemesten etc. Maar ook de pluk van het hoogstamfruit, het transport, het snoeien van de bomen in de winter en het vroege voorjaar. Natuurlijk ook de begeleiding van het productieproces van de streekproducten die van het hoogstamfruit worden gemaakt, het verpakken, de verkoop en de marketing en PR. En last but not least de verzorging van de innerlijke mens van alle vrijwilligers, denk hierbij aan koffie zetten, broodjes smeren op de werkdagen, het organiseren van bijvoorbeeld de BBQ bij het plukkersfeest. Iedereen kan meedoen!

Over de stichting

De stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden is een initiatief van een aantal bewoners van het dorp Schoonrewoerd dat behoort tot de gemeente Vijfheerenlanden in de provincie Utrecht. Het initiatief wordt gedragen door de dorpsbewoners en de meeste vrijwilligers komen uit het dorp of hebben daar een persoonlijke band mee.

Kisten met appels en peren geplukt in 2023, 20.310 kilo fruit
0
Vrijwilligers actief
0
Video afspelen

Oogstfeest 2022

Op 29 oktober 2022 heeft de Heerlijkheid Vijfheerenlanden samen met De Dorpsvereniging Schoonrewoerd en de SchaikseWeelde een Oogstfeest georganiseerd als dank voor alle inzet van de vrijwilligers. Een zonovergoten herfstmiddag op het Dorpsplein bij de kerk, lange tafels, mooie kramen en veel lekkers om van te genieten. Kijk hier naar de sfeerimpressie.

Ja ik wil ook
vrijwilliger worden!

Als je ook vrijwilliger wilt worden neem dan contact met ons op. We vinden het belangrijk dat de stichting van en voor bewoners van Schoonrewoerd en omgeving is en stellen daarom contacten met de inwoners op prijs. We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.

Aanmeldformulier