Ga naar de inhoud

Woninginrichter Van der Wal steunt de Heerlijkheid Vijfheerenlanden

Maandag 19 juni werd in de unieke natuur van de Wiel van Bassa, onder de hoogstambomen, een samenwerkingscontract getekend tussen Woninginrichter Van der Wal en de Stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden. De overeenkomst is het resultaat van de geïntensiveerde verkoopactiviteiten van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden, die door Hans Langerak, vrijwilliger en verkoper bij de stichting zijn uitgevoerd. De waarden die Van der Wal belangrijk vindt, passen bij de ambities van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden. Mark Timmer van Van der Wal hecht niet alleen aan stijlvolle interieurs, maar vind ook het behoud van buitenruimte belangrijk. Als start van de samenwerking neemt Van der Wal 250 verwenpakketten met (h)eerlijke streekproducten af, die ze gaat inzetten als relatiegeschenk voor haar klanten.

Steun in de rug
Voor de Heerlijkheid Vijfheerenlanden is de samenwerking met Van der Wal een steun in de rug. De ambities van de stichting kunnen alleen worden gerealiseerd als ook de streekproducten, die sinds 2021 gemaakt worden van de oogst van de hoogstamappel- en perenbomen, worden verkocht. Om die reden is er de laatste tijd extra inzet gepleegd om meer fysieke verkoopkanalen te verkrijgen en om met partijen zoals Van der Wal samen te werken. In principe wordt de overeenkomst die Mark Timmer (links op de foto) en Hans Langerak (rechts op de foto) ondertekenden, stilzwijgend verlengd nadat de eerste 250 pakketten zijn geleverd.

Verwenpakket
Van der Wal gaat de producttas gebruiken als relatiegeschenk bij afsluiting van opdrachten met klanten. In het pakket zitten 2 flessen sap van 750 ml, 1 flesje appel & perenbier en 1 potje appel & perenstroop. Dit is verpakt in een milieuvriendelijke tas waaraan ook de folder van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden is toegevoegd. Zo kan iedereen die zo’n verwenpakket ontvangt lezen dat het gaat om lokale streekproducten die zijn gemaakt van onbespoten fruit van hoogstambomen, geplukt en gesorteerd door vrijwilligers.

Wil je ook praten over samenwerking op maat met de Heerlijkheid Vijfheerenlanden, kijk op de website www.heerlijkheidvijfheerenlanden.nl en/of neem contact op met Ad de Jong
06 134 22 933 of Hans Langerak 06 206 01 235. Alle (h)eerlijke streekproducten zijn ook direct te bestellen in de webshop van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden.

Lees ook het nieuwsbericht dat over de contractondertekening is gepubliceerd op de website van Het Kontakt op 22 juni 2023.