Ga naar de inhoud

Heerlijkheid Vijfheerenlanden op BinnensteBuiten Festival

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022 is de Heerlijkheid Vijfheerenlanden te gast op het BinnensteBuiten Festival, op het HEM terrein in Zaandam! Het festival staat garant voor twee dagen met workshops en activiteiten over koken, wonen, duurzaamheid, tuinieren, streekproducten en ga zo maar door…. De BinnensteBuiten experts zijn aanwezig om je meer te vertellen over hun passie en vak en de Heerlijkheid Vijfheerenlanden is aanwezig met een stand om de (h)eerlijke streekproducten van hoge komaf te presenteren.

Start van een nieuw seizoen
Een zestal vrijwilligers reizen, verdeeld over twee dagen, af naar Zaandam om daar het Heerlijkheid Vijfheerenlanden Perensap, de Appel & Perenstroop en het Appel & Perenbier  te presenteren en te verkopen aan de bezoekers van het Binnenstebuiten festival. Er worden tijdens het festival TV-opnames gemaakt, waarmee het nieuwe TV-seizoen van Binnenstebuiten wordt gestart. Dit voorjaar, op 12 mei, stond het unieke natuurgebied van de Wiel van Bassa centraal in de Binnenstebuiten TV-uitzending. Klik hier om dit item terug te kijken.

Wat kun je verwachten?
Je kunt het Binnenstebuiten Festival ook zelf bezoeken. Een bezoekje aan het Festival staat garant voor lekker eten en drinken, inspirerende workshops en activiteiten op het gebied van koken, streekproducten, tuinieren, wonen, vakwerk, kunst én duurzaamheid. De Binnenstebuiten experts staan klaar om je te vertellen over hun passie en nemen je graag mee in hun wereld. En we verwelkomen je graag op de stand van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden. Houd de website in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief voor het laatste festivalnieuws.

Tickets kun je HIER boeken.

Meer informatie vind je op:  https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/festival