Ga naar de inhoud

Heerlijkheid Vijfheerenlanden lanceert webshop voor (h)eerlijke streekproducten

Bestel vanaf nu de (h)eerlijke streekproducten van Heerlijkheid Vijfheerenlanden, geproduceerd met hoogstamfruit uit de regio. Geniet van pure en eerlijke smaken en lever een bijdrage aan het behoud van de natuur. Bestel nu gemakkelijk online en laat het gratis thuisbezorgen bij bestelling vanaf €50! 

Nieuwe webshop
Op 15 mei lanceerde Heerlijkheid Vijfheerenlanden een gloednieuwe webshop waar je eenvoudig de lekkerste sappen, appel & perenstroop en appel & perenbier kunt bestellen, allemaal geproduceerd van het hoogstamfruit, dat groeide in de regio. Fruit zoals de natuur het heeft bedoeld, onbespoten en gerijpt in de Schoonrewoerdse zon. Door het kopen van deze (h)eerlijke streekproducten draag je bij aan het behoud en beheer van een unieke stukje natuur in Nederland.

Ontdek ons brede assortiment aan streekproducten

De webshop van Heerlijkheid Vijfheerenlanden biedt een breed assortiment aan (h)eerlijke streekproducten, allemaal geproduceerd met het hoogstamfruit dat groeit rondom de Wiel van Bassa. Door de introductie van de webshop is het nu gemakkelijker dan ooit om de lekkerste sappen, appel & perenstroop of appel & perenbier vanuit huis te bestellen en overal in Nederland van een pure en eerlijke smaakbeleving te genieten.

Heel Nederland kan meegenieten
Met de webshop wil Heerlijkheid Vijfheerenlanden nog meer mensen dan alleen de inwoners van de regio Vijfheerenlanden in de gelegenheid stellen om te genieten van (h)eerlijke streekproducten. Bestellingen vanaf € 50,= worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je minder bestellen en geen verzendkosten betalen, dan kun je de bestelling altijd gratis afhalen in Ad & Tinekes Dagwinkel, Dorpsstraat 11 in Schoonrewoerd.

Bijdrage aan unieke natuur
Ontdek de brede selectie aan (h)eerlijke streekproducten van Heerlijkheid Vijfheerenlanden in onze webshop. Bestel nu gemakkelijk online en geniet van een pure en eerlijke smaakbeleving, en tegelijk lever je een bijdrage aan het behoud en beheer van een uniek stukje natuur in Nederland. De hoogstamboomgaarden rondom de Wiel van Bassa zijn in 2022 erkend als Rijksmonument.

Bestel nu in de nieuwe online webshop