Ga naar de inhoud

De zon geeft Lentefeest extra glans

Onder de ritmische klanken van Drumtastic op het plein van de Noach school opende de Heerlijkheid Vijfheerenlanden tijdens het Lentefeest het nieuwe event seizoen. Een lekker lentezonnetje zorgde voor de juiste sfeer en aangenaam verblijf. Het proeven van de bierkaassoep uit de receptenreeks van Schoonrewoerd Kookt was een mooie aanvulling op het assortiment (h)eerlijke streekproducten van de Heerlijkheid.

Voor elk wat wils
Van schapen drijven tot het timmeren van vogelhuisjes en van het knuffelen van lammetjes tot het ritmisch drummen onder leiding van een drumjuf op het schoolplein. Het Lentefeest, dat georganiseerd werd in het kader van de 1.000ste verjaardag van Schoonrewoerd bood voor jong en oud vertier. Op drie verschillende locaties waren de meest uiteenlopende activiteiten. Het Ambachtsplein, de SchaikseWeelde in combinatie met atelier de Knopendoos en de Noach school waren tussen 14:00 en 17:00 uur vol bedrijvigheid.

Opening event seizoen
De Heerlijkheid Vijfheerenlanden startte tijdens het Lentefeest het nieuwe eventseizoen. De komende maanden kom je de Heerlijkheid weer op verschillende plaatsen tegen. De eerst volgende activiteit is op 26 maart tijdens de Streekproductenmarkt op Fort Everdingen. Natuurlijk is de stichting ook weer present tijdens de Schoonrewoerdse markt op 10 mei 2024. Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje AGENDA.