Ga naar de inhoud

Blitterswijk Suzuki verwent klanten met lokaal geteelde producten

In Schoonrewoerd, waar traditie en innovatie hand in hand gaan, vormt Garage Blitterswijk al meer dan 60 jaar een plek van vertrouwen en serviceverlening voor automobilisten uit het dorp en de regio. Wat begon als een bescheiden bedrijf aan de Kalverweg, groeide uit tot een officiële landelijke merkdealer van Suzuki. In 2020 ontving Suzuki Blitterswijk de titel: Beste Merkdealer van de provincie Utrecht.
Deze zomer heeft de ruim 60-jairge garage de handen ineengeslagen met de piepjonge Stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden, een stichting die zich toelegt op het produceren en verkopen van (h)eerlijke streekproducten onder eigen label. Met slechts drie jaar op de teller is de stichting al een vertrouwde naam, niet alleen in Schoonrewoerd, maar ook daarbuiten.

Traditie & vernieuwing
De samenwerking tussen Garage Blitterswijk en Heerlijkheid Vijfheerenlanden markeert een mooie verbinding tussen traditie en vernieuwing. Klanten die bij Suzuki Blitterswijk een auto aanschaffen, worden verwend met een stijlvolle katoenen draagtas van Heerlijkheid Vijfheerenlanden. Deze tas is gevuld met een selectie van (h)eerlijke streekproducten, waaronder appel- en/of perensap, appel & perenstroop, appel & perenbier, geproduceerd van het onbespoten lokale hoogstamfruit uit het unieke natuurgebied rondom de Wiel van Bassa.

Werken aan klantenbinding
Deze samenwerking gaat verder dan het alleen het verkopen en inzetten van (h)eerlijke streekproducten. De Heerlijkheid Vijfheerenlanden leert van Blitterswijk hoe ze al decennialang werken aan klanten binden en behouden. Doordat ze hierbij nu de producten van de Heerlijkheid inzetten worden de klanten van het garagebedrijf getrakteerd op de volle en pure smaken van lokaal geteelde producten.

Gezamenlijk inzet voor de natuur
Met de gezamenlijke visie om lokale betrokkenheid te versterken, duurzaamheid in de praktijk te bevorderen en de lokale economie te ondersteunen, leveren Garage Blitterswijk en Heerlijkheid Vijfheerenlanden beide een bijdrage aan het beheren en behouden van de unieke natuur rondom de Wiel van Bassa en de 600 hoogstambomen die daar groeien.

Voor meer informatie over Blitterswijk Suzuki, kijk op:  https://www.blitterswijksuzuki.nl/