Ga naar de inhoud

Aantal verkooppunten Heerlijkheid Vijfheerenlanden groeit tot boven de 30!

Het is geweldig om te melden dat de (h)eerlijke streekproducten van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden de laatste weken steeds meer verkooppunten hebben gekregen. De producten zijn nu al op meer dan 30 locaties verkrijgbaar. Het feit dat niet alleen winkels, maar ook slijterijen en horecagelegenheden geïnteresseerd zijn in het verkopen en serveren van deze producten, is een positieve ontwikkeling. Het harde werk en de extra inzet op verkoop beginnen hun vruchten af te werpen.

Bredere omtrek dan de Vijfheerenlanden
Het is bijzonder om te zien dat de belangstelling voor de (h)eerlijke streekproducten van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden zich uitbreidt buiten de gemeente Vijfheerenlanden. De producten zijn nu verkrijgbaar in een bredere omtrek, van Culemborg tot Nieuwegein. Niet alleen worden de producten in winkels verkocht, maar ook horecagelegenheden zoals Bij Ted in Leerdam, De Schildkamp in Asperen en Eetcafé het Trefpunt in Hei- en Boeicop hebben de sappen en het bier nu op de kaart staan. Kijk voor alle verkooppunten op de website van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden onder producten.

Ook slijterijen
Daarnaast hebben slijterijen in de regio ook interesse getoond in de verkoop van de (h)eerlijke streekproducten. Met de populariteit van speciaal biertjes is er vraag naar het Appel & Perenbier van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden bij slijterijen. Het dubbel gebrouwen bier drinkt ook in de zomer heerlijk weg na een stevige wandeling of een zomerse boottocht.

De webshop
Naast de fysieke verkooppunten blijft ook de webshop van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden een belangrijk kanaal, vooral voor mensen die niet in de buurt van een verkooppunt wonen. Vanuit heel Nederland is het nu mogelijk om de streekproducten gemakkelijk vanuit huis te bestellen. Bovendien biedt de webshop een speciale aanbieding, waarbij nieuwe klanten 15% korting ontvangen op hun eerste bestelling vanaf € 25,-.

Nieuwe kansen voor behoud en beheer
Al met al is het een positieve ontwikkeling dat de (h)eerlijke streekproducten van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden op steeds meer plaatsen verkrijgbaar zijn, niet langer alleen maar lokaal, maar ook daarbuiten. Deze groei biedt nieuwe kansen en levert een bijdrage aan het beheer en behoud van het unieke natuurgebied rondom de Wiel van Bassa in Schoonrewoerd.