Ga naar de inhoud

20 april 2024 Ontmoeting wederverkopers rondom de Wiel van Bassa

Bijna is het zover, dan tonen de 600 hoogstambomen rondom de Wiel van Bassa weer hun volle bloesempracht. Ter gelegenheid daarvan nodigen wij de wederverkoper van de (h)eerlijke streekproducten van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden, uit voor een ontmoeting rondom de Wiel van Bassa op zaterdag 20 april, om 15:00 uur op Hoeve De Kruithof, Diefdijk 45 te Schoonrewoerd.

We willen hen laten meegenieten van wat voor veel Schoonrewoerders de mooiste tijd van het jaar is, rondom de Wiel. Zo tonen we hen onze waardering voor het feit dat u de streekproducten van de Heerlijkheid in uw assortiment verkoopt.

Het programma begint om 15:00 uur met een ontvangst op Hoeve De Kruithof met koffie en lekkers, daarna is er een rondleiding rondom de Wiel van Bassa door een bestuurslid, dat werkzaam is bij het Zuid-Hollands Landschap. We sluiten rond 17:00 uur af met een drankje en een hapje. Er is volop gelegenheid om ook mede wederverkopers te spreken. We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten. Wilt u per mail aangeven of u van de uitnodiging gebruik wilt maken en met hoeveel personen u aanwezig bent.

Stuur uw aanmelding aan info@heerlijkheidvijfheerenlanden.nl