Meteen naar de inhoud

Beschermer ‘Bellefleur 15’

 Voor slechts € 15,= per jaar laat je zien dat je het gebied rondom de Wiel van Bassa mee wilt beschermen als een cultuurhistorisch erfgoed met natuurwaarde en dat je dit gebied wilt behouden voor komende generaties.

Meld je aan als ‘beschermer’ op info@heerlijkheidvijfheerenlanden.nl

Je bent dan meteen ingeschreven voor de nieuwsbrief en zo ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Beschermer ‘Bellefleur 35’

Voor een bedrag van € 35,= per jaar laat je zien dat je het gebied rondom de Wiel van Bassa mee wilt beschermen als een cultuurhistorisch erfgoed met natuurwaarde en dat je dit gebied wilt behouden voor komende generaties. Meld je aan op info@heerlijkheidvijfheerenlanden.nl als beschermer.

Je bent dan meteen ingeschreven voor de nieuwsbrief en zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Daarnaast ontvang je jaarlijks 3 flessen (peren)Sap en 1 potje Appel & Perenstroop van de Stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden!

BedrijfsbeschermerAls bedrijfsbeschermer ondersteunt u met uw bedrijf jaarlijks de Heerlijkheid Vijfheerenlanden. Hiermee biedt u een vorm van zekerheid voor de inkomsten van de stichting en zijn wij in staat om het beheer en het behoud van de hoogstamboomgaarden rondom de Wiel van Bassa nog beter vorm te geven. Met een bedrijfsbeschermer worden maatwerk afspraken gemaakt over de tegenprestatie die de Heerlijkheid Vijfheerenlanden hiervoor zal leveren. Wil je er meer over weten, neem contact op met één van de bestuursleden of stuur een e-mail naar info@heerlijkheidvijfheerenlanden.nl

Woninginrichter Van der Wal eerste bedrijfsbeschermer

De waarden die Woninginrichter Van der Wal belangrijk vindt, passen bij de ambities van de Heerlijkheid Vijfheerenlanden. Mark Timmer van Van der Wal hecht niet alleen aan stijlvolle interieurs, maar vind ook het behoud van buitenruimte belangrijk. Als bedrijfsbeschermer neemt Van der Wal jaarlijks 250 verwenpakketten met (h)eerlijke streekproducten af, die ze gaat inzetten als relatiegeschenk voor haar klanten. Lees meer in het nieuwsbericht dat hierover op 24 juni 2023 is gepubliceerd.